Prosto delovno mesto – Vrhniška hiša otrok

V zasebnem Montessori vrtcu – Vrhniška hiša otrok na Vrhniki objavljamo prosto delovno mesto

 Vzgojitelj predšolskih otrok 0-3

Že pridobljena diploma Montessori je zelo zaželena. V nasprotnem primeru je pričakovan osebni interes za izobraževanje montessori za obdobje 0-3 let.    

Pomembne so tudi osebnostne lastnosti kandidatke/kandidata.

Trajanje zaposlitve: sprva za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Pričetek dela čim prej.

Delovni čas: Polni delovni čas, poskusna doba 6 mesecev.

Delovne izkušnje: Zaželene izkušnje dela v montessori okolju, vodenje skupine, sodelovanje v timu, skrb za pripravo okolja, delo z ljudmi, ljubezen do vseh otrok ter splošna gospodinjska opravila.

Znanje jezikov: zaželeno aktivno znanje angleškega ali tudi drugega tujega jezika.

 Cilj: ustvariti varno, spodbudno okolje, kjer se lahko otroci učijo in rastejo naravno in neodvisno, vi pa boste imeli ključno vlogo pri tem. 

Osebnostne lastnosti: Želimo si osebe, ki ima prijetne osebnostne lastnosti, kot so prijaznost, potrpežljivost, pozitiven odnos, pripravljenost za učenje in rast v timu, oseba ki je delavna, fleksibilna, vedra, empatična, ima močne sposobnosti opazovanja, optimistična, z zavedanjem, da z našim zgledom in delom nosimo veliko družbeno odgovornost tudi glede naše trajnostne prihodnosti. Vsestranski, ekstrovertiran – nekdo, ki z veseljem poje, pleše, telovadi, ustvarja nove ideje in materiale, pri tem pa se ves čas osredotoča na otrokove potrebe in temu prilagaja okolje. 

Oseba, ki izkazuje pozitiven in ljubeč odnos do otrok, zna pritegniti otroke in voditi skupino/oddelek, je prijetna sodelavka/sodelavec. Ima pozitivno naravnano sodelovanje in spoštljivo komunikacijo v timu, s starši in z otroki. Je potrpežljiva in vzdržljiva, ter se lahko sooča s stresnimi situacijami, je zanesljiva in dosledna.

Čaka vas delo med čudovitimi sodelavci v lepem okolju.

Če vas mika, vas vabimo k prijavi do 18.4.2023 oziroma ČIMPREJ  na e-naslov preprostomontessori@gmail.com.  

 

Prošnja naj vsebuje vaše osebne in kontaktne podatke (e -naslov, telefonska številka), fotografijodokazila o izobrazbiživljenjepis, motivacijsko pismo (obrazložitev zakaj bi vas to delo privlačilo). V primeru sodelovanja boste priskrbeli tudi  dokazilo o nekaznovanosti.

Če imate še kakršnokoli vprašanje, ne odlašajte, pokličite na 041 481 777. Oglasila se vam bo prijazna ravnateljica Eda Šteblaj.

 

 O NAS

Delo v naši ekipi: Ekipi v obeh naših hišah otrok (Vrhniška in Gorenjska) se prizadevata k zagotavljanju kakovosti avtentičnega montessori pristopa, kar pomeni, da v središče svojega dela postavljamo edinstvenost vsakega otroka v njegovih kritičnih prvih 2200 dneh njegovega življenja.

Obe hiši imata Certifikat ustanove Montessori, ki ga podeljuje Združenja Montessori Slovenija.

 

Vrednote in lastnosti, ki nas vodijo pri našem delu so:

Spoštovanje vsakogar in vsega, ljubezen in skrb, prijaznost, empatičnost, strast, vedrina, predanost delu, zaupanje v vsakega posameznika, skrb za skupno dobro ter skrb za varno, urejeno trajnostno prihodnost.

Delujemo v prijateljskem kreativnem kolektivu, ki postavlja v središče individualnega otroka, zanj pripravlja in  neguje razvojno ustrezno, čisto, estetsko in zdravo fizično in socialno okolje. Smo most med otrokom, okoljem in družino.  Med seboj se dopolnjujemo in spodbujamo ter tako strokovno kot osebno krepimo.