Prosto delovno mesto – Gorenjska hiša otrok

V zasebnem Montessori vrtcu – Gorenjska hiša otrok v Radovljici objavljamo prosto delovno mesto

 Vzgojitelj predšolskih otrok – pomočnik vzgojitelja

 Montessori izobrazba NI pogoj, je pa zaželeno zanimanje v tej smeri.

 V prvi vrsti so nam pomembne osebnostne lastnosti kandidata/kandidatke, šele nato znanje montessori pristopa.

Ker načrtujemo dolgoročno sodelovanje, bo seveda pričakovan tudi osebni interes za izobraževanje montessori in tudi sicer težnja po vseživljenjskem izobraževanju.: Trajanje zaposlitve: sprva za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Pričetek dela čim prej.

Delovni čas: Polni delovni čas, poskusna doba 6 mesecev.

Delovne izkušnje: Zaželene izkušnje dela z ljudmi, predvsem z otroki ter splošna gospodinjska opravila.

Znanje jezikov: zaželeno aktivno znanje angleškega ali tudi drugega tujega jezika.

 

Osebnostne lastnosti: Želimo si osebe, ki ima prijetne osebnostne lastnosti, ki je delavna, fleksibilna, vedra, oblikuje varno in spodbudno okolje za otrokov celostni razvoj, optimistična, z zavedanjem, da  z našim zgledom in delom nosimo veliko družbeno odgovornost tudi glede naše trajnostne prihodnosti.

Oseba, ki izkazuje pozitiven in ljubeč odnos do otrok, zna pritegniti otroke in voditi skupino/oddelek. Ima pozitivno naravnano sodelovanje in spoštljivo komunikacijo v timu, s starši in z otroki. Je potrpežljiva in vzdržljiva, ter se lahko sooča s stresnimi situacijami, je zanesljiva in dosledna.

Delo bo pretežno z otroki starimi 1-3 leta med čudovitimi sodelavci in v lepem okolju.

Če vas mika, vas vabimo k prijavi do 29.3.2023 oziroma ČIMPREJ (s tem izkažete vaš posebni interes) na e-naslov preprostomontessori@gmail.com.  

 

Prošnja naj vsebuje vaše osebne in kontaktne podatke (e -naslov, telefonska številka), fotografijo, dokazila o izobrazbi, življenjepis, motivacijsko pismo (obrazložitev zakaj bi vas to delo privlačilo). V primeru sodelovanja boste priskrbeli tudi  dokazilo o nekaznovanosti.

Če imate še kakršnokoli vprašanje, ne odlašajte, pokličite na 041 481 777. Oglasila se vam bo prijazna ravnateljica Eda Šteblaj.

 

 O NAS

Delo v naši ekipi: Ekipi v obeh naših hišah otrok (Gorenjska in Vrhniška) se prizadevata k zagotavljanju kakovosti avtentičnega montessori pristopa, kar pomeni, da v središče svojega dela postavljamo edinstvenost vsakega otroka v njegovih kritičnih prvih 2200 dneh njegovega življenja.

Obe hiši imata Certifikat ustanove Montessori, ki ga podeljuje Združenja Montessori Slovenija.

 

Vrednote in lastnosti, ki nas vodijo pri našem delu so:

Spoštovanje vsakogar in vsega, ljubezen in skrb, prijaznost, empatičnost, strast, vedrina, predanost delu, zaupanje v vsakega posameznika, skrb za skupno dobro ter skrb za varno, urejeno trajnostno prihodnost.

Delujemo v prijateljskem kreativnem kolektivu, ki postavlja v središče individualnega otroka, zanj pripravlja in  neguje razvojno ustrezno, čisto, estetsko in zdravo fizično in socialno okolje. Smo most med otrokom, okoljem in družino.  Med seboj se dopolnjujemo in spodbujamo ter tako strokovno kot osebno krepimo.