Evidenčna prijava POPOLDNEVNICE - program montessori | šol. leto 2022/23

Spoštovani!

Veseli nas, da imate željo svojega otroka vključiti v enega od naših programov montessori. Po izpolnjeni prijavnici boste na vaš e-naslov prejeli avtomatsko povratno potrdilo o sprejemu vašega interesa. V začetku oktobra, ko bomo imeli zbranih več informacij in se bodo oblikovale skupine, vam bomo poslali potrditev ali bomo program v letošnjem letu izvajali, hkrati pa bomo poslali informacije za plačilo. Če želite prijaviti več otrok za vsakega posebej izpolnite prijavnico.

Zaradi nepredvidljive epidemiološke situacije si dovoljujemo možnost, da bo predviden jesensko-zimski sklop prestavljen v pomladi semester. Prav tako ne bomo izvajali posameznega programa v primeru, da bo prijavljenih manj kot 6 otrok, razen programa do 1 leta, kjer so skupine že v osnovi manjše.

Posamezni sklop Popoldnevnic vključuje 8 srečanj, uvodno On line skupinsko srečanje za starše, in eno vmesno on line srečanje v obliki V&O, kjer imate možnost postaviti vprašanja, mi pa vam bomo odgovorili oz. skupaj z vami razmišljali.

Izkustvene delavnice potekajo v zasebnem vrtcu Montessori Vrhniška hiša otrok na Vrhniki in Gorenjski hiši otrok v Radovljici. Za osnovnošolce in najstnike izvajamo programe le na Vrhniki, kombinirano v učilnici montessori v Vrhniški hiši otrok in na kmetiji montessori Poniji s Klanca na sv. Trojici. Za vsako skupino je okolje prilagojeno naravnim potrebam posameznega razvoja in tako delo in učenje poteka izkustveno in avtentično montessori.

Cena enega sklopa Popoldnevnic je:

 • Za 1 otroka do 1 leta je: 160 EUR ….. srečanje traja 90 min
 • Skupina 1-3 in 3-6
  Vsak sklop zajema 8 srečanj po 90 min.
  o Prijava na en sklop ..………. 160 EUR
  o Prijava na dva sklopa ……..280 EUR
  o Prijava na vse tri sklope … 340 EUR

 

 • Za 1 otroka od 6-12 in 12-15 let: 60 EUR/mesec ….. srečanje traja 2h

Popust: 10 EUR ob prijavi drugega otroka iz iste družine in dodatnih 10 Eur za vsakega naslednjega (tretji,…)

V primeru dodatnih vprašanj lahko pišete na naslov: preprosto.popoldnevnice@gmail.com, še bolje pa da pokličete na 041 481 777

ekipa PreprostoMontessori

PRIJAVNICA